fbpx
  • Herbalsauna o afacere

Prin gama larga de indicatii, pret si rezultatele obtinute, herbalsauna mareste cu siguranta valoarea comerciala a saloanelor de wellness si spa, a saloanelor de cosmetica, a centrelor de fitness sau masaj. De aceea, tot mai multe dintre acestea cauta sa extinda gama de servicii oferite si includ in oferta lor herbalsauna.

Pentru a putea oferi servicii de herbal sauna aveti nevoie de o camera de circa 10 m², acces la dus, o canapea pentru relaxare, posibilitatea de a pregati si servi o ceasca de ceai, muzica ambientala si mai ales dorinta de a oferi relaxare!

Un calcul de rentabilitate a herbalsaunei arata astfel:
In timpul unei zile de lucru de 8 ore, alocarea unui timp de circa 15 – 20 minute pe client permite programarea a cel putin 10-12 clienti pe zi. Pretul mediu al procedurii este de 50 lei (inclusiv TVA). Chiar si la o functionare la 25% din capacitate rezulta o perioada de amortizare a echipamentului (in functie de modelul achizitionat) de maximum 3 luni!

Grad de ocupare (%) Numarul de proceduri pe zi Numarul de proceduri pe luna Venitul lunar (lei) (50lei/procedura) Recuperarea investitiei
(numar zile)
100 12 288 12960 24
50 6 144 6480 42
25 4 96 4320 62

In plus, dupa finalizarea procedurii, aceasta poate fi combinata cu masajul de relaxare sau anticelulitic (rezulta alte venituri).

Din moment ce herbal sauna nu are aproape nici o restrictie de varsta si stare de sanatate, practic oricine este un potential client!