fbpx
  • Amestecuri din plante pentru Herbalsauna

Farmacia naturii ne ofera o paleta foarte larga de plante de unde putem alege in functie de rezultatul pe care vrem sa-l obtinem.

Temperatura din herbal sauna permite eliberarea uleiurilor esentiale continute in plante. In rezervorul special din sauna pot fi introduse amestecuri de diverse plante, cum ar fi: busuioc, eucalipt, lavanda, lippi (iarba dulce), pin, rozmarin, petale de trandafir, salvie, cimbru, musetel si multe alte plante.

Iata cateva exemple de amestecuri de plante:

Relaxante:
Hamei, tei, iasomie, musetel, valeriana, lavanda

Stimulatoare:
Busuioc, menta, iedera, busuiocul cerbilor, eucalipt, rozmarin, fenicul, pin, salvie, lippi, cimbru, frunze de dafin, vetricea, balsam de lamaie

Ameliorare afectiuni:
Coada soricelului, menta, urechelnita, galbenele, tataneasa

Tonice:
Frunze de coacaze negre, urzica, papadie, margareta

Plantele medicinale sunt utilizate pe scara larga in multe boli. De aceea si la noi au devenit tot mai populare odata ce bunicii nostri le-au folosit zi de zi ca medicamente pentru multe boli. Astazi, unele plante sunt folosite atat in medicina alopata cat si in medicina pe baza de plante.

Achizitionarea de plante sau amestecuri pe baza de plante din farmacii si magazine de produse naturale nu mai constituie in ziua de azi o problema, iar pachetele includ descrieri detaliate despre indicatii, contraindicatii, metodele si normele de utilizare.

Call Now ButtonINFORMATII SUPLIMENTARE