fbpx
Modele Herbalsauna Cedru

Herbalsauna este cea mai compacta si economica sauna umeda si reprezinta o metoda naturala de relaxare si terapie.
Aceasta isi gaseste usor loc in orice coltisor al locuintei tale, al unui centru SPA, wellness, centru de infrumusetare, pensiune, complex turistic etc.

Echipamentul Herbalsauna este intr-o varianta numita Profesional.

Herbalsauna Profesional

Herbalsauna ProfesionalHerbalsauna Profesional are forma eliptica si decupaj oblic in capacul superior ce ofera confort si vizibilitate pentru persoana care foloseste sauna. Usa larga de acces si pragul mic faciliteaza accesul in sauna.

Pret 11.900 lei TVA inclus

Herbalsauna are banca reglabila pe inaltime in trei pozitii.

Echipamentul Herbalsauna este livrat impreuna cu un generator de abur eficient si cu un termostat programabil pentru reglarea temperaturii.

Echipamentul Herbalsauna este produs in conformitate cu tehnologia veche, din cedru siberian ecologic pur, cu o vechime de 300 de ani.

Lemnul este foarte bine uscat iar ansamblul este verificat pentru continutul de umiditate. Peretii si capacul inferior sunt in plus sigilate cu ceara de albine. Herbal saunele indeplinesc toate standardele si cerintele de igiena. Acestea sunt fabricate in conformitate cu standardele europene si au certificare CE.

O caracteristica importanta a herbal saunelor este etanseitatea. Acestea nu lasa aburul sa iasa, creeaza conditii optime de lucru si nu interfereaza cu cerintele legate de climatul interior.

Termen de garantie pentru herbal sauna: 24 luni.

Termen de garantie pentru generatorul de abur: 12 luni.