Herbalsauna in afacerea ta: salon infrumusetare

Herbalsauna, o afacere profitabila!

Prin gama larga de indicatii, pretul atractiv si rezultatele obtinute, Herbalsauna este un echipament ce ofera multiple beneficii la costuri scazute. Este solutia perfecta pentru deschiderea unei afaceri noi sau pentru completarea portofoliului de servicii deja oferite in domeniul welness&spa, ingrijirii corporale, cosmeticii etc.

Avantaje Herbalsauna

Alege Herbalsauna si investeste intr-o afacere din domeniul ingrijirii corporale sau din domeniul medical! Vei beneficia de numeroase avantaje:

Sauna umeda Herbalsauna, afacere profitabila
 • Investitie minima accesibila
 • Recuperare rapida a investitiei
 • Profit garantat
 • Gama mare de clienti, contraindicatii minime
 • Rezultate rapide si eficiente pentru clienti: un corp revitalizat, o minte limpede si o stare de spirit pozitiva
 • Activarea in cadrul unei industrii ce cunoaste una din cele mai mari cresteri anuale
 • Echipamentul nu implica cheltuieli suplimentare si are un consum de energie scazut
 • Herbalsauna nu are aproape nici o restrictie de varsta si stare de sanatate, fiind recomandata copiilor, varstnicilor, persoanelor claustrofobe si celor care nu agreaza sauna uscata sau sauna umeda traditionala

Domenii de utilizare Herbalsauna

Herbalsauna este un echipament non-invaziv, produs din materiale naturale, care nu trebuie sa lipseasca din:

 • Centre wellness si SPA
 • Saloane de infrumusetare si cosmetica
 • Centre de remodelare corporala
 • Sali de fitness
 • Saloane de masaj
 • Centre de refacere si recuperare medicala
 • Statiuni balneare
 • Pensiuni sau hoteluri
 • Centre si cluburi sportive
Herbalsauna centre wellness&spa, saloane de infrumusetare

De ce Herbalsauna?

Herbalsauna atrage atentia antreprenorilor si managerilor din domeniu prin serviciul unic pe care il ofera, versatilitate, investitia minima necesara si costurile mici de intretinere, lemnul din care este realizata sau dimensiunile reduse, acestea fiind doar cateva avantaje care diferentiaza Herbalsauna de o sauna umeda obisnuita.

Spre exemplu, Herbalsauna este solutia convenabila daca spatiul de care dispui este limitat, dar ti-ai dori sa incluzi in portofoliul tau de servicii sauna umeda la Herbalsauna. Fiind o sauna umeda compacta, poate fi amplasata oriunde, suprafata ocupata de echipament fiind de circa 1 m². Mai mult, Herbalsauna nu necesita conectarea la sisteme de alimentare cu apa sau de canalizare, consumabilele fiind doar apa distilata si energia electrica.

Pentru ca Herbalsauna inseamna relaxare si aromaterapie, iti recomandam sa oferi acest serviciu intr-o incapere cu un ambient primitor, cu lumina calda si odihnitoare si un fundal sonor relaxant, in care clientul sa se poata bucura in tihna de sesiunile de Herbalsauna. Experienta va deveni si mai placuta daca ii oferi si posibilitatea de a savura un ceai sau bauturi calde la finalul sedintei.

Poti include in oferta ta sesiuni de sauna umeda la Herbalsauna, alaturi de alte servicii precum diferite tratamente corporale sau diverse tipuri de masaj (de relaxare, anticelulitic etc), care iti pot aduce venituri suplimentare. De asemenea, poti combina sauna cu diferite echipamente inovatoare de ingrijire corporala, fitness sau wellness din portofoliul nostru.

Calcul de rentabilitate a investitiei

In timpul unei zile de lucru de 8 ore, Herbalsauna poate deservi cel putin 10-12 clienti (prin alocarea unui timp de aproximativ 15–20 minute fiecarui client). Pretul mediu al unei proceduri este de 45 lei (TVA inclus). Asadar, chiar si la o functionare la 25% din capacitate, rezulta o perioada de amortizare a echipamentului de maximum 3 luni.

Grad de ocupare (%) Numarul de proceduri pe zi Numarul de proceduri pe luna Venitul lunar (lei) (45lei/procedura) Recuperarea investitiei (luni)
100% 12 288 12960 1
50% 6 144 6480 2
25% 4 96 4320 3

Daca si pentru tine este importanta sanatatea si doresti sa investesti intr-un echipament de viitor care sa aduca multiple beneficii atat clientilor, cat si afacerii tale, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom trimite oferta tehnica si financiara, iti vom oferi mai multe detalii despre solutiile de finantare si iti vom da toate informatiile referitoare la amplasarea si functionarea echipamentului.

Comanda sau solicita informatii suplimentare

  Te vom contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru a confirma comanda si a stabili conditiile de livrare si plata sau pentru a va oferi informatiile solicitate. Apelul telefonic va avea loc in intervalul Luni – Vineri intre 09.00 – 17.00.

  Informatiile suplimentare le puteti solicita si telefonic, prin email sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook.


  Numele dvs.*
  Persoana fizica / juridica*
  Adresa de email*
  Numar de telefon*

  Mesajul dumneavoastra:

  Herbalsauna Showroom Iasi